Back to the top

Buurtbewoners

Buurtbewoners

Loveland ADE
17 – 19 OCTOBER

Informatie buurtbewoners Loveland ADE

MEDIAHAVEN
Van donderdag 17 oktober t/m zaterdag 19 oktober 2019 vinden er diverse evenementen plaats in de Mediahaven aan de Moermanskkade 107. Het evenement duurt op donderdag 17 oktober van 22:00 uur tot 06:00 uur en op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober van 22.00 uur tot 08.00 uur. Er worden maximaal 4.000 bezoekers per dag verwacht. De evenementen vinden binnen plaats in de verschillende geluidsstudio’s en de parkeergarage van de Mediahaven. Buiten het gebouw wordt een tent geplaatst op het trottoir, de rijweg blijft hierbij vrij.

OP- & AFBOUW

 • De op- en afbouw periode van het evenement vindt plaats van zaterdag 12 oktober t/m dinsdag 22 oktober;
 • De werkzaamheden vinden voornamelijk binnen plaats;
 • Het plaatsen van verschillende tenten rond de Mediahaven, vindt plaats op zaterdag 12 oktober;
 • De tenten zullen direct na het evenement worden weggehaald.

THEATER AMSTERDAM
Van donderdag 17 oktober t/m zaterdag 19 oktober 2019 organiseert Loveland diverse evenementen in de Blackbox van Theater Amsterdam aan de Danzigerkade 5. Op het parkeerterrein van Theater Amsterdam wordt een tent geplaatst, welke zal dienen als entree voor de bezoekers. Het evenement vindt op 17 oktober plaats van 20:00 uur tot 07:00 uur en op 18 en 19 oktober van 22:00 uur tot 07:00 uur. Er worden maximaal 3.200 bezoekers per dag verwacht.

OP- & AFBOUW

 • De op- en afbouw periode van het evenement vindt plaats van maandag 14 oktober t/m maandag 21 oktober;
 • De werkzaamheden vinden voornamelijk binnen plaats en op het eigen parkeerterrein van Theater Amsterdam.

GELUID
Het heeft onze hoogste prioriteit dat (geluids)overlast voor u als omwonende tot een minimum beperkt blijft. Regels met betrekking tot deze punten worden dan ook zeer nauwkeurig nageleefd. Tijdens de evenementen zal de organisatie strikt toezien dat de door het stadsdeel opgelegde geluidsnormen niet worden overschreden. Voor ieder evenement zal er een korte soundcheck plaatsvinden.

GEDURENDE DE EVENEMENTEN

 • Gedurende de evenementen worden er voldoende verkeersregelaars en bewegwijzeringsborden ingezet om zodoende het verkeer in goede banen te leiden;
 • Taxi wordt gefaciliteerd op de Danzigerbocht. De Danzigerbocht is hierdoor, met name ‘s avonds, beperkt bereikbaar;
 • Kiss & Ride wordt gefaciliteerd op de Rigakade. De Rigakade is hierdoor, met name ‘s avonds, beperkt bereikbaar;
 • Fietsers kunnen doorfietsen naar de hiervoor gecreëerde fietsenstallingen;
 • Na afloop van ieder evenement zien wij erop toe dat de straat en de omgeving van zowel de Mediahaven als Theater Amsterdam weer geheel schoongemaakt en opgeruimd worden;
 • In verband met het vrijhouden van de rijweg ten behoeve van de hulpdiensten (calamiteitenroute) wordt de Moermanskkade van 17 oktober t/m 19 oktober voor alle verkeer afgesloten. Bestemmingsverkeer wordt te allen tijde doorgelaten. De afsluitingen zijn van kracht van:
  • Donderdag 17 oktober 2019 van 21:00 uur tot 07:00 uur
  • Vrijdag 18 oktober 2019 van 21:00 uur tot 09:00 uur
  • Zaterdag 19 oktober 2019 van 21:00 uur tot 09:00 uur

KORTINSGACTIE OMWONENDEN
Indien u middels de huis-aan-huis verspreide bewonersbrief een buren-ticket heeft gekocht, heeft u per e-mail een bevestiging ontvangen. Twee dagen voor het evenement ontvangt u het entreeticket. Op vertoon van het entreeticket, kunt u het evenement via de reguliere ingang betreden.

CONTACTMOGELIJKHEDEN TIJDENS EVENEMENTEN

 • LOVELAND – Voor (geluids) overlast kunt u direct contact opnemen met Loveland Events. U kunt ons bereiken via 06 – 47 22 89 93. De meldingen die via dit nummer binnenkomen, worden op de dag zelf direct opgepakt. Mocht dit nummer in gesprek zijn of er niet worden opgenomen, laat u dan een sms of voicemailbericht achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
 • GEMEENTE – Eventuele meldingen en klachten tijdens het evenement kunnen op het gemeentelijk informatienummer 14020 worden doorgegeven. Dit nummer is 24/7 bereikbaar. Meldingen en klachten kunnen tevens online via amsterdam.nl gemeld worden, gebruik dan de zoekterm “melding overlast openbare ruimte”.

Wij vragen uw begrip en medewerking om het evenement succesvol te laten verlopen en hopen u met deze brief voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,
Loveland crew