Stagiair(e) Productie

In Jobs

Loveland is op zoek naar een fulltime productie stagiair(e) voor de periode van 1 september t/m 1 februari 2019.

Over Loveland
Loveland is één van de Nederlandse dance promoters van het eerste uur en organiseert evenementen sinds 1995. Altijd is liefde voor de muziek de kracht achter onze organisatie. Vanaf dagéén staan wij voor producties van hoge kwaliteit om de bezoekers een uitzonderlijke beleving te bieden. In iedere productie stoppen wij onvoorwaardelijke inzet, creativiteit en heel veel liefde. Loveland organiseert op dit moment onder andere de evenementen, Loveland Festival, Loveland van Oranje, Loveland ADE, Loveland New Year, 909, Music On Festival en Diynamic Festival.

Taakomschrijving
De producers van Loveland houden zich bezig met het organiseren van de verschillende evenementen. De productiestagiaire ondersteunt deze producers in de breedste zin van het woord. Denk bijvoorbeeld aan het maken van draaiboeken en planningsschema’s, offertes opvragen bij leveranciers, het reserveren van huurauto’s, boeken van hotels, productie aankopen doen, signing maken en notuleren bij vergaderingen.

Vereisten
– 3e jaars HBO student aan een evenementen gerelateerde opleiding
– Fulltime beschikbaar voor een meewerkstage (er is geen ruimte voor onderzoeken)
– Affiniteit met dance evenementen
– Goede kennis van Microsoft Excel
– In het bezit van rijbewijs B
– Bij voorkeur woonachtig in Amsterdam
– Ervaring in het organiseren van evenementen
– We zoeken bovenal een harde, leergierige werker met een flexibele instelling en geen 9 tot 5 mentaliteit!

Wij bieden
Loveland kenmerkt zich door een professionele werkhouding in een informele werksfeer. We bieden een leerzame en afwisselende stage met ruimte voor eigen input en eigen verantwoordelijkheid. De stagevergoeding is €250,- bruto per maand. Stageperiode is bespreekbaar.

Reageren?
Denk jij dat je deze leuke en gevarieerde stage aankunt? Stuur dan uiterlijk 1 juni 2018 je CV en motivatie naar [email protected]

Jobs