Back to the top

Bewonersbrief

Bewonersbrief

Chris Liebing All Day
September 8th 2018

INFORMATIE OMWONENDEN – ALBUM PRESENTATIE CHRIS LIEBING

Op zaterdag 8 september 2018 organiseert Loveland Events het evenement ‘Album Presentation Chris Liebing’ bij Zuider IJdijk 1006, Amsterdam (gelegen naast ‘Bij Storm’). Het evenement duurt van 11:00 tot 23:00 uur en ontvangt maximaal 1900 bezoekers. Tijdens dit dancemuziek-festival wordt muziek ten gehore gebracht.

Hieronder volgen een aantal praktische zaken waarmee u wellicht te maken krijgt:

Section
OP- & AFBOUW
 • In de periode van woensdag 5 september t/m maandag 10 september wordt het evenemententerrein op- en afgebouwd;
 • De Zuider IJdijk blijft gedurende de op- en afbouw en de evenementen voor iedereen toegankelijk;
 • “Bij Storm” en “Wind ’n Wheels” zullen de gehele periode van 5 t/m 10 september bereikbaar blijven.
GELUID: SOUNDCHECK EN GELUIDSBEPERKENDE MAATREGELEN
 • Op vrijdag 9 september vindt tussen 15.00 en 20.00 uur (maximaal 30 minuten) een soundcheck plaats;
 • Loveland Events treft verschillende geluidsbeperkende maatregelen om het geluid zoveel mogelijk op de dansvloer te concentreren. Gedurende de evenementdagen worden zowel door de gemeente als door de organisatie metingen uitgevoerd om de geluidsniveaus te controleren en te waarborgen.
VERKEERSMAATREGELEN 8 SEPTEMBER

In overleg met de gemeente zijn er een aantal verkeersmaatregelen van kracht om de bezoekersstroom in goede banen te leiden en overlast tot een minimale te beperken. Hieronder een korte toelichting van de maatregelen:

 • Zuider IJdijk ter hoogte van Haddock Amsterdam zal enkel toegankelijk zijn voor bestemmingsverkeer vanaf 10:00 uur tot 01:00 uur.
 • Tussen 20:00 uur en 01:00 uur is inrijden van de Marie Baronlaan ter hoogte van de Faas Wilkesstraat niet mogelijk in verband met een tijdelijke ingerichte eenrichtingsweg ten behoeve van de uitstroom van festival bezoekers.
CONTACTMOGELIJKHEDEN
 • Loveland, voor/na het evenement – Mochten zich ondanks de in deze brief genoemde maatregelen onverhoopt toch zaken voordoen welke door u als onaanvaardbaar worden beschouwd of heeft u vragen, suggesties of opmerkingen? Dan kunt u contact opnemen met Loveland Events via [email protected] of 020-6894714.
 • Loveland, tijdens evenement – Voor (geluids-)overlast kunt u tijdens het evenement direct contact opnemen met Loveland Events via 020 – 5160196. De meldingen die via dit nummer binnenkomen, worden op de dag zelf direct opgepakt. Tevens wordt een dossier opgebouwd, hetgeen een duidelijk overzicht geeft van klachten met bijbehorende geluidsniveaus.
 • Politie, tijdens evenement – In geval van verstoring van de openbare orde en veiligheid is de politie bereikbaar via het algemene nummer: 0900-8844.
 • Gemeente, tijdens evenement – Eventuele meldingen en klachten tijdens het evenement kunnen tevens op het gemeentelijk informatienummer 14020 worden gemeld.