Loveland is een ambitieuze organisatie met een jong team, waar geen dag hetzelfde is. Jij hebt ervaring met boekhouden en je hebt goed cijfermatig inzicht. Je bent een harde werker met een hands-on mentaliteit, je kijkt verder dan je neus lang is, bent goed in dingen regelen en je denkt altijd in oplossingen. Je vindt het leuk om op een informele manier met collega’s om te gaan. Herken jij jezelf in dit profiel? Lees dan snel verder!

Over Loveland

Loveland is één van de Nederlandse dance promotors van het eerste uur en organiseert evenementen sinds 1995. Altijd is liefde voor de muziek de kracht achter onze organisatie. Vanaf dag één staan wij voor producties van hoge kwaliteit om de bezoekers een uitzonderlijke beleving te bieden. In iedere productie stoppen wij onvoorwaardelijke inzet, creativiteit en heel veel liefde. Loveland organiseert op dit moment onder andere de evenementen, Loveland Festival, Loveland van Oranje, Loveland ADE, 909 en Music On Festival. Voor meer info zie www.loveland.nl.

 

Wat ga je doen?

Als Financieel Medewerker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen, verwerken, analyseren en registreren van financiële gegevens. Je ondersteunt, vergemakkelijkt en verbetert financiële processen om slimmere zakelijke beslissingen te formuleren en de financiële gezondheid te verbeteren. Je zorgt ervoor dat boekhoudkundige en financiële processen voldoen aan interne beleidsregels en industriestandaards.

Je controleert en verwerkt alle uitgaande en binnenkomende facturen, bereidt betalingen voor, bewaakt debiteuren, boekt bank- en kasboeken in en sluit diverse rekeningen aan. Daarnaast assisteer je de finance manager bij verschillende werkzaamheden zoals btw-aangifte, opstellen van jaarwerk, evenementenbegrotingen en procesverbeteringen.

Wat verwachten wij van jou?

Jij hebt ervaring met boekhouden en je hebt goed cijfermatig inzicht. Je bent een harde werker met een hands-on mentaliteit, je kijkt verder dan je neus lang is, bent goed in dingen regelen en je denkt altijd in oplossingen. Je vindt het leuk om op een informele manier met collega’s om te gaan.

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in financieel administratieve richting.
  • 1-2 jaar werkervaring op financieel administratief gebied.
  • Accuraat en bedreven in Excel.
  • Organisatorisch sterk met een dienstverlenende instelling.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Probleemoplossend vermogen

Wat bieden wij?

  • 32-40 uur per week met veel ruimte voor eigen inbreng.
  • Het salaris is afhankelijk van werkervaring
  • 25 vakantiedagen, pensioenregeling, vergoeding van je telefoonrekening.
  • Afhankelijk van prestaties is er voldoende ruimte om binnen de afdeling door te groeien naar sr. financieel analist, financieel manager of andere functies waar jouw kwaliteiten goed tot uiting komen.

Heb je interesse in deze vacature?

Stuur dan je CV (met foto) en motivatie naar [email protected].

Sollicitaties die niet aan bovenstaande eisen voldoen, zullen niet in behandeling worden genomen.

Job Category: Finance
Job Location: Amsterdam

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx