Loveland is altijd op zoek naar fulltime marketing/communicatie stagiair(e)s! De beschikbare stageperiodes lopen ieder jaar van september t/m januari en van februari t/m augustus.

Stuur voor de periode startend in februari 2024, een motivatiebrief en CV naar [email protected].

Over Loveland
Loveland is één van de Nederlandse dance promoters van het eerste uur en organiseert evenementen sinds 1995. Altijd is liefde voor de muziek de kracht achter onze organisatie. Vanaf dag één staan wij voor producties van hoge kwaliteit om de bezoekers een uitzonderlijke beleving te bieden. In iedere productie stoppen wij onvoorwaardelijke inzet, creativiteit en heel veel liefde. Loveland organiseert op dit moment onder andere de evenementen, Loveland Festival, Loveland van Oranje, Loveland ADE, Loveland New Year, 909, Music On Festival en Diynamic Festival. Voor meer info zie www.loveland.nl.


Taakomschrijving
De marketing afdeling van Loveland houdt zich bezig met alle promotionele activiteiten en ticketsales rondom de evenementen die wij organiseren. Het doel is om het maximale uit het marketingbudget te halen en de evenementen zo veel mogelijk onder de aandacht te brengen van de doelgroep. Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je het marketing team in de breedste zin van het woord. Denk bijvoorbeeld aan werkzaamheden rondom een evenementencampagne, het verwerken van de dagelijkse ticketsales in een totaaloverzicht, het doorlopen en checken van onze evenementen websites, het checken van onze facebook pagina’s, het bijwonen en meedenken in de marketing meeting, het maken van notulen bij meetings en het meewerken op de evenementen.


Vereisten
Loveland is op zoek naar iemand die het volgende in huis heeft:

  • We zoeken in de eerste plaats een harde, leergierige werker met een proactieve en flexibele instelling en geen 9 tot 5 mentaliteit!
  • 3e of 4e jaars student aan een marketing- / communicatie gerelateerde studie Goede kennis van Microsoft Excel is een pré
  • Kennis van Photoshop is handig
  • Fulltime beschikbaar voor een meewerkstage (er is geen ruimte voor onderzoeken)
  • Affiniteit met dance evenementen
  • Affiniteit met (nieuwe) media- en marketingvraagstukken
  • Creatieve geest
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken
  • Bij voorkeur woonachtig in Amsterdam
  • Bezit van rijbewijs is een pré

Wij bieden
Loveland kenmerkt zich door een professionele werkhouding in een informele werksfeer. We bieden een leerzame en afwisselende stage met ruimte voor eigen input en eigen verantwoordelijkheid. De stagevergoeding is €250,- bruto per maand.


Reageren?
Denk jij dat je deze leuke en gevarieerde stage aankunt? Stuur dan je CV en motivatie naar [email protected] en vergeet niet te vermelden in welke periode jij stage wilt lopen.

Job Category: Marketing
Job Type: Internship
Job Location: Amsterdam

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx