Loveland is altijd op zoek naar fulltime productie stagiair(e)s! De beschikbare stageperiodes lopen ieder jaar van september t/m januari en van februari t/m augustus.

Stuur voor de periode startend in februari 2024, een motivatiebrief en CV voor 1 december 2023 naar [email protected].

Over Loveland
Loveland is één van de Nederlandse dance promoters van het eerste uur en organiseert evenementen sinds 1995. Altijd is liefde voor de muziek de kracht achter onze organisatie. Vanaf dag één staan wij voor producties van hoge kwaliteit om de bezoekers een uitzonderlijke beleving te bieden. In iedere productie stoppen wij onvoorwaardelijke inzet, creativiteit en heel veel liefde. Loveland organiseert op dit moment onder andere de evenementen, Loveland Festival, Loveland van Oranje, Loveland ADE, 909, Music On Festival en Diynamic Festival. Voor meer info zie www.loveland.nl

Taakomschrijving
De producers van Loveland houden zich bezig met het organiseren van de verschillende evenementen. De productiestagiaire ondersteunt deze producers in de breedste zin van het woord. Denk bijvoorbeeld aan het maken van draaiboeken en planningsschema’s, offertes opvragen bij leveranciers, het reserveren van huurauto’s, boeken van hotels, productie aankopen doen, signing maken en notuleren bij vergaderingen.

Vereisten

  • 3e jaars HBO student aan een evenementen gerelateerde opleiding
  • Fulltime beschikbaar voor een meewerkstage (er is geen ruimte voor onderzoeken)
  • Affiniteit met dance evenementen
  • Goede kennis van Microsoft Excel
  • In het bezit van rijbewijs B
  • Bij voorkeur woonachtig in Amsterdam
  • Ervaring in het organiseren van evenementen
  • We zoeken bovenal een harde, leergierige werker met een flexibele instelling en geen 9 tot 5 mentaliteit!

Wij bieden
Loveland kenmerkt zich door een professionele werkhouding in een informele werksfeer. We bieden een leerzame en afwisselende stage met ruimte voor eigen input en eigen verantwoordelijkheid. De stagevergoeding is €250,- bruto per maand.

Reageren?
Denk jij dat je deze leuke en gevarieerde stage aankunt? Stuur dan je CV en motivatie naar [email protected] en vergeet niet te vermelden in welke periode jij stage wilt lopen.

Job Category: Production
Job Type: Internship
Job Location: Amsterdam

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx